Microsoft Haber

Haberler ve Degiler
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 84,2 MB
  • Sürüm 3.2.4
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Microsoft Corporation

Microsoft Haber indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Microsoft Haber, güncel haber içeriklerini yakından takip etmeniz amacıyla tasarlanan kaliteli bir haber uygulamasıdır. Uygulamayı iOS akıllı cep telefonunuza ya da tabletinize ücret ödemeden indirin. Güncel haber içeriklerini farklı kaynaklar üzerinden toplayarak kullanıcılarına sunan Microsoft Haber mobil uygulaması sizleri güncel bilgiler ışığında haberdar ediyor.

Microsoft Haber, bir hikâyeden diğerine ve bir bölümden başka bir bölüme kendiliğinizden geçmenizi sağlayarak bilgi sahibi olmanızı kolaylaştırır. Uygulamanın tasarımı oldukça gelişmiş bir şekilde hazırlanmış olup uygulamanın kullanımı da oldukça kolaydır. Uygulama içeriklerini yatağınıza yattığınızda karanlıkta incelemek isterseniz koyu uygulama modu gibi faydalı özelliklerle makaleleri dikkatiniz dağılmadan okumanızı sağlar.

Uygulamayı akıllı cep telefonunuza ya da tabletinize ücretsiz indirebilirsiniz. Görüntüleyebileceğiniz makale ve videolarda herhangi bir sınırlama olmadan kullanabilirsiniz. Dünyanın öbür ucunda gerçekleşen olayları anında akıllı cep telefonunuzdan takip edin. İlgilendiğiniz konuları içerek kategoriyi seçerek güncel bilgilerden anında haberdar olun. 

CNN, New York Times, FOX Haberleri, NBC News, The Daily Beast gibi daha bir çok kaynak içerisinden toplanan bilgiler Microsoft Haber uygulaması ile karşınıza çıkıyor. Yoğun iş hayatınızdan takip edemediğiniz güncel haber içeriklerini Microsoft Haber mobil uygulaması ile yakından takip altına alın. 

Microsoft Haber indir